باهم کارهای بزرگ میکنیم

آدرس

تهران، پونک، کوچه رمضانی، پلاک 14، واحد 8

ایمیل

info@rahsamtech.com

تلفن تماس

02191017094

مایکروسافت dynamics چیست

  • توسط کارشناس رهسام تک
  • آذر 29, 1402
  • 644 Views

مایکروسافت dynamics چیست؟

با وجود پررنگ شدن نقش نرم افزار های مدیریتی، هنوز برخی مدیران نمی دانند مایکروسافت dynamics چیست؟ در حالی که مهم است که تمامی سازمان ها با آگاهی بر این که مایکروسافت داینامیک چیست، نرم افزار مدیریت روابط مشتریان این کمپانی معتبر را به عنوان یک گزینه قابل توجه برای مدیریت سیستم بازاریابی و فروش خود در نظر بگیرند.

به همین دلیل در این مقاله از رهسام تک توضیح داده می شود که اصلا مایکروسافت dynamics چیست و پس از آن درباره اهمیت این سوال و پاسخ آن بیشتر توضیح خواهیم داد.

در یک جمله ساده: “Dynamics 365 مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی تجاری هوشمند است که به شما کمک می‌کند کل کسب و کار خود را اداره کنید و از طریق بینش‌های پیش‌بینی‌کننده و مبتنی بر هوش مصنوعی، نتایج بهتری ارائه دهید.” در ادامه مقاله کاملا با جزئیات به این موضوع خواهیم پرداخت.

در ابتدا لازم به ذکر است که مایکروسافت 365 با مایکروسافت داینامیک 365 یکی نیست و هر کجا از این دو نامی برده شد آن ها را به یک معنا در نظر نگیرید؛ برای اینکه بهتر بتوانید تفاوت این دو پلتفرم را درک کنید به شما عزیزان پیشنهاد می شود که از مقاله مایکروسافت 365 چیست در بخش بلاگ‌های رهسام تک دیدن فرمایید.

crm Microsoft 365

مایکروسافت داینامیک چیست؟ تعریف اولیه

مایکروسافت داینامیک چیست؟ مایکروسافت Dynamics 365 چیست؟ اگر شما هم یک مدیر کسب و کار بوده و به دنبال توسعه شرکت و افزایش فروش خود هستید، با این پرسش ها درباره یکی از بهترین نمونه های سی آر ام در جهان مواجه شده اید.

Dynamics 365 راه‌حل‌های تجاری جامعی با تمرکز بر عملکردهای ERP و CRM ارائه می‌کند و به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا عملیات و روابط با مشتری خود را بهینه کنند.

بنابراین نیاز است برای اینکه بگوییم مایکروسافت داینامیک چیست ابتدا از یک تعریف ساده از crm (customer relationship management) شروع می کنیم؛ سی ار ام ها به طور کلی نرم افزارهای جامع و سیستم هایی برای مدیریت روابط با مشتریان هستند که وجود ماژول ها و امکانات متفاوت در آنها باعث شده تا هر سی ار ام از هر کمپانی با مزایا و معایب ویژه به روش خود، به بهبود وضعیت فروش یک کمپانی کمک کند. دلیل اینکه پیش از هر کمپانی دیگری درباره اینکه Crm Microsoft 365 چیست پرسیده می شود، نام آوری این ابرکمپانی در توسعه نرم افزار هایی است که دنیای مدیریت را متحول کرده و به سوی بهترین شدن پیش می برند.

نرم افزارهای ارتباط با مشتری در ابتدا برای جایگزینی دفاتر و ایمیل های پراکنده ای پدید آمدند که دسترسی یکجا به آنها دشوار بود تا بتوان به راحتی به ذخیره سازی و مدیریت اطلاعات مشتریان پرداخت؛ اما این تنها بخشی از امکانات نمونه های امروزی این نرم افزار است. پس از معرفی اینکه مایکروسافت داینامیک 365 چیست متوجه خواهید شد که این نرم افزار چگونه با ارائه گزارشات هوشمند و بررسی مسیر مشتری، می تواند تمام فرایندهای فروش از ردیابی سرنخ تا خدمات پشتیبانی یک کسب و کار را متحول کند.

crm مایکروسافت داینامیک 365

مایکروسافت dynamics چیست؟ – کاربرد ها

تا به اینجا تعریف کلی و عمومی سی ار ام را بیان کردیم، حال برای آنکه بگوییم مایکروسافت dynamics چیست بهترین راه، بیان مزیت هایی است که از کاربرد های ویژه این نرم افزار و ادغام crm و erp ناشی می شوند؛ پس برای پاسخ درست به سوال نرم افزار CRM مایکروسافت چیست؟ امکانات و کاربردهای این سیستم را بیان می کنیم.

جمع آوری بی نقص اطلاعات:  پرسش Microsoft dynamics چیست در یک جمله خلاصه می شود: این نوع سی ار ام به شکل بی نقصی، تمامی اطلاعات مشتریان از جمله آدرس‌، ایمیل، شماره تلفن، وب ‌سایت های شرکت، پست‌ های رسانه‌ های اجتماعی، تاریخچه خرید و بلیط‌های خدمات و پشتیبانی را ثبت کرده و با کمپین های بازاریابی هماهنگ می کند.

مایکروسافت داینامیک 365

انطباق با دیگر ابزار هااین نرم افزار، به راحتی با سایر ابزار های اداری هماهنگ شده و وظایف اداری مربوط به فروش را سرعت می بخشد؛ این انطباق، سرعت زیادی به فرآیندهای توسعه شرکت می بخشد.

رصد مشتری در قیف فروش: Microsoft CRM مشتریان را در هر مرحله از قیف فروش رصد می کند.

گزارشات حرفه ای: یک پاسخ مهم برای سوال درباره اینکه مایکروسافت داینامیک 365 چیست و چه ویژگی هایی دارد، گزارشات خاص این نرم افزار است که به کارمندان و مدیران فروش کمک می کند تا حد زیادی، میزان موفقیت استراتژی ها، کمپین ها، رویکردها و… را از جهات مختلفی بسنجند.

تناسب با انواع کسب و کار ها: طراحان و متخصصان توسعه دهنده این نرم افزار، آن را به گونه ای طراحی کرده اند که کسب و کار های متنوعی بتوانند آن را با نیاز های خود تطبیق داده و از آن بهره ببرند.

برنامه crm مایکروسافت چیست

ریشه های مایکروسافت CRM 365 چیست؟

آیا برای شما نیز این سوال پیش آمده است که منشا مایکروسافت crm 365 چیست؟ منشا این نرم افزار را می توان به تلاش های قبلی شرکت مایکروسافت برای برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) ربط داد. در دهه 1990 میلادی، مایکروسافت خط تولید Dynamics را معرفی کرد که شامل:

  • Dynamics GP (قبلا great plains نام داشت)
  • Dynamics NAV (قبلاً Navision نام داشت)
  • Dynamics SL (سولومون سابق)
  • Dynamics AX (قبلاً Axapta نام داشت)

این برنامه ها نیاز های مختلف سازمان ها، از کسب و کار های کوچک گرفته تا متوسط و بزرگ را در صنایع مختلف را برآورده می کردند.

بنابراین جواب سوال منشاء مایکروسافت داینامیک چیست؟ را می توان به خط تولید قبلی Dynamics مایکروسافت که شامل راه حل های مختلف ERP و CRM با هدف قرار دادن مشاغل با اندازه ها و صنایع مختلف بود، ردیابی کرد. این محصولات قبلی Dynamics پایه و اساس توسعه نهایی و راه‌اندازی پلتفرم یکپارچه Dynamics 365 در سال 2016 را ایجاد کردند که قابلیت‌های راه‌حل‌های قبلی Dynamics ERP و CRM را در یک اکوسیستم واحد مبتنی بر ابر ترکیب می‌کرد.

Microsoft Dynamics CRM

نام کمپانی های معروف کاربر داینامیکس CRM سرور 365 چیست؟

سوالی دیگری که می تواند برای شما پیش بیاید این است که نام کمپانی های معروف کاربر داینامیکس CRM سرور 365 چیست؟

ROCKWELL Automation: یک شرکت پیشرو در اتوماسیون صنعتی و اطلاعات، Dynamics 365 را برای ساده‌سازی فرآیندهای فروش و بازاریابی جهانی خود پیاده‌سازی کرد. Rockwell Automation با متحد کردن اطلاعات مشتریان خود و خودکارسازی فعالیت‌های فروش توانست بهره‌وری فروش را تا 20 درصد افزایش دهد و نرخ تبدیل سرنخ خود را تا 15 درصد بهبود بخشد.

Walgreens boots alliance: یک شرکت داروسازی و خرده فروشی چندملیتی، Dynamics 365 را برای ارتقای تجربه مشتری و بهبود کارایی عملیاتی به کار گرفت. Walgreens Boots Alliance با ادغام عملیات فروش، خدمات و زنجیره تامین خود در پلتفرم Dynamics 365 توانست مدیریت موجودی را بهینه کند، رضایت مشتری را افزایش دهد و در هزینه صرفه جویی کند.

Renault sport racing: تیم فرمول یک گروه رنو، از Dynamics 365 برای بهبود عملکرد مسابقه‌ای و تعامل طرفداران خود استفاده کرد. با استفاده از Dynamics 365 برای خدمات مشتری و Power BI، این تیم توانست طرفداران خود را بهتر درک کند، ارتباطات خود را شخصی‌سازی کند و تصمیمات مبتنی بر داده را برای بهبود تجربه مسابقه کلی اتخاذ کند.

این کمپانی ها تنها چند نمونه مشهور هستند که نشان دادند تفاوت داشتن و نداشت مایکروسافت CRM 365 چیست.

معرفی crm مایکروسافت داینامیک 365

جدید ترین اپدیت Crm مایکروسافت داینامیک 365 چیست؟

همانطور که گفته شد جدیدترین آپدیت کمپانی مایکروسافت برای نرم افزار سی ار ام مدل داینامیکز 365 است. در نتیجه زمانی که توضیح می دهیم crm مایکروسافت داینامیک 365 چیست در واقع به جدید ترین و کامل ترین به روز رسانی این نرم افزار اشاره می کنیم. در آپدیت 365 کمپانی Microsoft چابکی ابزار های این شرکت از جمله سی ار ام آن افزایش یافته است. در این آپدیت، مایکروسافت با ارائه راه حل های ویژه و ادغام سی ار ام با نرم افزار ERP تفاوت های اساسی را با نوع قدیمی تر این نرم افزار پدید آورده است. تفاوت دیگر که در crm microsoft 365 وجود دارد، قابلیت نصب در فضای ابری است که هزینه های راه اندازی این نرم افزار را تا حد قابل توجهی کاهش و سهولت نصب آن را افزایش داده است. اکثر افرادی که با نوع اولیه این نرم افزار آشنایی داشته اند، با آپدیت جدید کنجکاو هستند که بدانند crm Microsoft 365 چیست و چه ویژگی هایی دارد؛ بنابراین در ادامه به ویژگی ها و معرفی crm مایکروسافت داینامیک 365  می پردازیم.

Microsoft dynamics چیست

ویژگی های مایکروسافت 365dynamics چیست؟

برای پاسخ دقیق به این سوال که ویژگی های مایکروسافت Dynamics 365 چیست و چه مزیت هایی ایجاد می کند، به موارد گفته شده در یک منبع معتبر یعنی سایت اصلی مایکروسافت اکتفا می کنیم. پیش از این به قابلیت نصب ابری اشاره کردیم؛ اما برای این که بدانید ارزش انتخاب این نوع نرم افزار dynamics 365 چیست سایر ویژگی ها را به صورت موردی بیان می کنیم.

  • تجسم سازی گزارشات و داده ها
  • داشبورد راحت و کاربر پسند
  • مدیریت کاربردی اسناد
  • دسترسی به زمان بندی قرارهای کاری
  • سفارش سازی فعالیت های خاص
  • مدیریت و پایش اهداف
  • گزارشات حرفه ای
  • ادغام با Outlook و سایر ابزار های Microsoft
  • و …

crm مایکروسافت داینامیک 365

نظر متخصصان در مورد آینده نرم افزار dynamics 365 چیست؟

متخصصان عموما چشم انداز مثبتی نسبت به اینکه آینده نرم افزار dynamics 365 چیست دارند؛ این پلتفرم به صورت پیوسته در حال بدست آوردن سهم بازار بوده است و به عنوان رقیبی قوی برای سایر راه حل های برنامه ریزی منابع انسانی بزرگ (ERP) و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) دیده می شود.

یکی از نظرات متخصصین در رابطه با این پلتفرم این است که گزینه های استقرار مبتنی بر ابر DYNAMICS 365 باعث افزایش پذیرش این محصول در میان سازمان های بزرگ می شود؛ تحلیلگران همچنین پیش بینی می کنند که مایکروسافت به گسترش قابلیت های DYNAMICS 365 ادامه می دهد و ماژول ها و ویژگی های جدیدی را در جهت تبدیل این پلتفرم به یک نرم افزار مدیریت تجاری جامع تر اضافه خواهد کرد.

همچنین انتظار می رود ادغام هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و اتوماسیون فرآیند رباتیک یک حوزه تمرکز کلیدی باشد و قابلیت های تحلیلی و پشتیبانی تصمیم گیری نرم افزار را افزایش دهد، همچنین پیش بینی می شود که مایکروسافت نسخه‌های Dynamics 365 مناسب‌تری را برای بخش‌های صنعتی خاص توسعه ‌دهد تا نیازهای بخش‌های مختلف تجاری را بهتر برآورده کند.

نرم افزار dynamics 365

نتیجه گیری

امیدواریم در پایان این مطلب پاسخ درخوری برای سوال شما یعنی، مایکروسافت dynamics چیست؟ ارائه کرده باشیم؛ لازم به ذکر است که crm مایکروسافت در دو نوع ابری و نصبی به فروش می رسد بنابراین برای شناخت تفاوت crm ابری و نصبی بهتر است مقاله ای با همین نام را در بلاگ های رهسام تک مطالعه نمایید؛ اما اگر به هر دلیل در این امر موفق نبوده ایم یا شما برای اطلاعات بیشتر یا راه اندازی این سیستم در کسب و کارتان کنجکاو هستید، کارشناسان ما منتظر تماس شما هستند. رهسام تک  مجری تخصصی راه اندازی CRM مایکروسافت در ایران است؛ بنابراین می توانید با خاطری آسوده از خدمات مشاوره ما بهره ببرید. البته برای تکمیل منابع اطلاعاتی خود بهتر است مقاله آموزش crm را در صفحه بلاگ های رهسام تک مطالعه نمایید.

2 thoughts on “مایکروسافت dynamics چیست”

  1. علاوه بر کاربردهای اصلی مایکروسافت Dynamics در مدیریت ارتباط با مشتری و برنامه‌ریزی منابع سازمان چطور میشه از این پلتفرم برای تحلیل داده‌های پیچیده و پیش‌بینی روندهای بازار استفاده کرد؟ آیا قابلیت‌های خاصی داره که در مقایسه با سایر سیستم‌ها این نوع تحلیل‌ها رو متمایز کنه؟

    1. مایکروسافت Dynamics علاوه بر مدیریت مشتری و برنامه‌ریزی منابع، قابلیت‌های تحلیل داده پیشرفته‌ای داره. با استفاده از ابزارهای Power BI و Azure Machine Learning که با Dynamics یکپارچه شدن، می‌تونیم داده‌های پیچیده رو تحلیل کنیم و روندهای بازار رو پیش‌بینی کنیم. این پلتفرم به دلیل یکپارچگی با سایر محصولات مایکروسافت و قدرت تحلیل داده‌های بلادرنگ، نسبت به سیستم‌های مشابه مزیت داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *