CRM مشارکتی چیست؟
سی آر ام مشارکتی نوعی نرم افزار CRM که مانند دیگر نرم افزار های مدیریت ارتباط با مشتری برای مدیریت فرایند های فروش با تمرکز بر پشتیبانی تیمی از مشتریان یک کسب و کار یا شرکت طراحی شده است. CRM مشارکتی بر ایجاد روابط قوی با مشتریان از طریق به اشتراک گذاشتن اطلاعات و بینش مشتری در بخشهای مختلف، مانند فروش، بازاریابی و خدمات مشتری تمرکز دارد. این رویکرد به ارائه یک تجربه ثابت و شخصی برای مشتریان کمک می کند که منجر به بهبود رضایت و وفاداری مشتری می شود. در این مقاله پاسخ جامعی به این سوال که CRM مشارکتی چیست خواهیم داد.
نرم افزارهای سی آر ام از 3 دسته اصلی تشکیل می شوند. هر کدام از این انواع سی آر ام برای نیاز خاصی در سازمان ها و کسب و کار های خاصی طراحی شده اند. نرم افزار سی آر ام مشارکتی یک از این انواع است. بهره گیری از ابزارهایی چون سی ار ام مشارکتی، در بازارهای رقابتی می توانند برگ برنده ای باشد که کمک میکنند ارتباطتان با مشتریانتان حفظ کنید.
نارضایتی مشتری از ارتباط با کسب و کار می تواند به مرور زمان باعث دل زدگی مشتری از کسب و کار ما و گرایش او به همکاری و خرید از رقبای خواهد شد. کارایی سی آر ام مشارکتی چیست؟ ابزار های نوین که به شکلی تخصصی برای ساماندهی تیم های فروش توسعه یافته اند می توانند تا حد زیادی رضایتمندی مشتریان را افزایش داده، کمپین های بازاریابی را ردیابی کرده و بینش های ارزشمندی ارائه دهند.
سی آر ام مشارکتی چیست؟
سی آر ام مشارکتی چیست؟ در واقع این نرم افزار علاوه بر تنظیم ارتباط در بین اعضای تیم فروش، ارتباط بین دیگر بخش های یک مجموعه را نیز فراهم میکند. CRM مشارکتی از طریق ایجاد ارتباط موثر بین اعضای تیم فروش باعث به روز ماندن پروسه فروش خواهد شد. اگر قصد خرید این نرم افزار را دارید، میتوانید بر اساس نیاز خود بهترین سی آر ام مشارکتی را از بین برند های موجود در بازار انتخاب کنید.
این نرمافزار علاوه بر دارا بودن تمامی مزیت های یک سی ار ام، کمک خوبی به سادهسازی گردشکار در سازمان میکند. درک اهمیت این ساده سازی شاید در ابتدا کار سختی باشد اما به مرور زمان و بالارفتن تعداد مشتریان و پروژه ها و همچنین بزرگ شدن تیم فروش، سادهسازی ارتباط و گردش کار بین اعضا تیم فروش توسط سی آر ام مشارکتی اهمیت خود را نشان می دهد.
این نرم افزار داده های مختلف را از کانال های مختلفی مثل، تماس های تلفنی، ایمیل، مراجعات حضوری و … دریافت کرده و به صورت دسته بندی شده در اختیار اعضای تیم فروش قرار خواهد داد. نرم افزار CRM مشارکتی همچنین ساختار سلسله مراتبی در تیم فروش را رعایت کرده و می توان با امکانات سفارشی سازی در هر سازمانی از آن بهره برد.
مزایای سی آر ام مشارکتی
پیاده سازی سی آر ام مشارکتی مزایای متعددی برای هر کسب و کاری دارد به همین دلیل انتخاب بسیاری از مدیران است؛ مزایایی از جمله:
- بهبود تجربه مشتری:
با به اشتراک گذاشتن اطلاعات و بینش مشتری توسط سی ار ام مشارکتی در بخشها، سازمانها می توانند تجربه شخصیتر و ثابتتری را برای مشتریان فراهم کنند. این منجر به رضایت و وفاداری بیشتر مشتری می شود.
- ارتباطات پیشرفته
CRM مشارکتی ارتباطات و همکاری بهتر بین بخشهای مختلف را تشویق میکند و منجر به رویکرد هماهنگتری برای خدمت به مشتریان می شود. این به حل و فصل مسائل مشتری به طور کارا و موثرتر کمک می کند.
- افزایش کارایی
با به اشتراک گذاشتن داده ها و بینش های مشتری، سازمان ها می توانند از تکرار تلاش ها جلوگیری کرده و فرآیندها را ساده کنند. این منجر به بهبود بهره وری و بهره وری در بین بخش ها می شود.
- مزیت رقابتی
سازمان هایی که CRM مشارکتی را پیاده سازی می کنند، موقعیت بهتری برای پاسخگویی سریع و موثر به نیازهای مشتری دارند. این به آنها یک مزیت رقابتی در بازار می دهد و به جذب و حفظ مشتریان کمک می کند.
- کاهش هزینه
نرم افزار CRM مشارکتی از طریق خودکارسازی بسیاری از فرآیندها می تواند درکاهش هزینه های نیرو انسانی تاثیر داشته باشد.
- انتقال وظایف
یکی دیگر از مهمترین و کلیدی ترین مزیت های CRM مشارکتی را می توان قابلیت انتقال وظایف به صورت دائمی و موقت در بین اعضای گروه دانست. با وجود این قابلیت می توان در زمان غیبت یا مرخصی یک نیرو، وظایف او را به اعضای دیگر محول کرد.
قابلیت های سی آر ام مشارکتی چیست؟
سی آر ام مشارکتی چیست؟ چه قابلیت هایی فراتر از CRM معمولی دارد؟ چه ارزش هایی می تواند برای کسب و کار ما ایجاد کند؟ تمام اینها پرسشی هایی است که ما به قصد پاسخ به آنان تصمیم به نگارش این مقاله گرفتیم. این نرم افزار در پی پاسخ به نیاز کسب و کار های بزرگ دنیا به داشتن یک نرم افزار سی آر ام مشارکتی جامع که همه اعضای تیم از مدیر فروش و مدیر عامل تا کارآموان بخش فروش به آن دسترسی داشته باشند شکل گرفت. با همراهی شما عزیزان در این بخش به بررسی بخشی از قابلیت های CRM مشارکتی خواهیم پرداخت:
- چت داخلی در سی آر ام مشارکتی
سی آر ام مشارکتی در راستای ایجاد ارتباط در بین اعضای تیم فروش، یک سیستم چت داخلی درون خود دارد. این چت دارای اعلان و هشدار بوده و به وسیله آن با هم تیمی های خود در فروش ارتباط برقرار کنید.
- برچسب سازی در CRM مشارکتی
این قابلیت سی آر ام مشارکتی کمک شایانی به ساماندهی مشتریان بر اساس شانس خرید، وضعیت مالی و بسیاری از عوامل دیگر خواهد کرد.
- وضعیت real time یا لحظه ای در سی آر ام مشارکتی
سی آر ام مشارکتی می تواند گزارشی زنده، تازه و لحظه ای را از شرایط کاری و عملکرد تیم فروش به شما ارائه دهد. همچنین وضعیت مشتریان را در لحظه در اختیار اعضاء در سطوح مختلف دسترسی قرار دهد.
- گزارشات دقیق و شخصی سازی شده
این قابلیت می تواند برای بررسی میزان بازدهی و مفید بودن کمپین های تبلیغاتی شما بسیار کمک کننده باشد. گفتنی است که صحت این گزارش کاملا منوط به صحت اطلاعات وارد شده درون سیستم آن است.
اجزاء سی آر ام مشارکتی
سی آر ام مشارکتی از دو جزء اصلی تشکیل شده است. این دو جزء عبارتند از مدیریت تعامل و مدیریت کانال. هر یک از این اجزا ترجیحات مشتری برای ارتباط با کسب و کار ما و راه های تقویت راه های ارتباطی با مشتری را ارائه می دهد. به وسیله هر یک از دو جزء CRM مشارکتی می توانیم راه های ارتباطی مورد ترجیح مشتریان را شناخته و نسبت به بهبود آن اقدام کنیم. برای این که بتوانیم به بهترین شکل ممکن از نرم افزار CRM مشارکتی بهره ببریم و از تمام قابلیت های آن استفاده کنیم، شناخت این دو جزء الزامی است. در ادامه به شکل مفصل تر به بررسی اجزاء سی آر ام مشارکتی پرداخته و ماهیت هرکدام را بیشتر برای شما عزیزان شرح می دهم.
اجزاء اصلی سی آر ام مشارکتی: مدیریت تعامل
سی آر ام مشارکتی از دو بخش اصلی مدیریت تعامل و مدیریت کانال تشکیل می شود. برخی مشتریان به دلیل شرایط خاص خود امکان حضور فیزیکی در کسب و کار ما را نداشته و جلسات آنلاین را ترجیح می دهند. برخی دیگر از مشتریان ممکن است به هر دلیل ارتباط از طریق برنامه های پیام رسان را ترجیح بدهند؛ گروهی دیگر از مشتریان ارتباط از طریق پیامک را ترجیح می دهند و گروهی دیگر تماس تلفنی. این اطلاعات متفاوت در مورد ده ها یا صد ها یا هزار مشتری می تواند غیر قابل مدیریت و گمراه کننده باشد. نرم افزار CRM مشارکتی با استفاده از قابلیت های مربوط به مدیریت تعامل می تواند ما از دست این اطلاعات شلوغ و درهم خلاص کند. جمع آوری و ذخیره تمام این اطلاعات در یک پلتفرم جامع کمک زیادی در مدیریت آن خواهد کرد.
اجزاء CRM مشارکتی: مدیریت کانال
در CRM مشارکتی پس از ارزیابی اطلاعات دریافت شده از طریق مدیریت تعامل، کانال های ارتباطی که مشتریان ترجیح می دهند از طریق آن با ما ارتباط برقرار کنند را خواهیم یافت. این کانال های ارتباطی در حکم شریان های حیاتی کسب و کار ما هستند. تقویت این شریان ها و جریان ارتباط در آن ها می تواند باعث رشد چشمگیری در فروش و تولید بیشتر سرنخ های فروش در کسب و کار ما شود. دومین جزء CRM مشارکتی به نوعی مکمل جزء اول آن است. در این قسمت با توجه با اطلاعات به دست آمده از جزء قبل، ما کانال های ارتباطی محبوب برای مشتریان خود را زیر ذره بین برده و تقویت خواهیم کرد. به این امید که این تقویت بتواند باعث رشد تعامل و ارتباط مشتریان با کسب و کار ما باشد.