باهم کارهای بزرگ میکنیم

آدرس

تهران، پونک، کوچه رمضانی، پلاک 14، واحد 8

ایمیل

info@rahsamtech.com

تلفن تماس

02191017094

مایکروسافت 365 چیست

  • توسط parham
  • مرداد 16, 1403
  • 94 Views

مایکروسافت 365 چیست؟

چه یک کاربر حرفه‌ای باشید، چه یک شخص عادی، مطمئناً تا الان با بسیاری از برنامه‌های مایکروسافت از جمله آفیس کار کرده اید. نرم افزار‌های مایکروسافت با کارایی های بسزایی که برای دنیای تجارت و … داشته‌اند، زمینه‌های پیشرفت را برای کسب و کار های فراوانی فراهم کرده‌اند؛ حال سوالی که در این مقاله از رهسام تک به آن پرداخته می شود این است که مایکروسافت 365 چیست؟ ممکن است بعضی از شما دوستان از این مسئله آگاهی نداشته باشید، اما بهترین و بروزترین نسخه از آپ‌های مایکروسافت هم اکنون با نام تجاری مایکروسافت 365 در دست فروش قرار دارند و دیگر نگاه زیادی به نسخه‌های قدیمی‌تر نمی شود.

در جواب سوال مایکروسافت 365 چیست می‌توان گفت: مایکروسافت 365 یک سرویس اشتراکی است که مجموعه کاملی از نرم افزار‌ها و خدمات را برای کار و زندگی روزمره در اختیار کاربران قرار می‌دهد؛ این سرویس، جایگزین نسخه‌های قدیمی آفیس شده و با ارائه قابلیت های بیشتر و انعطاف‌پذیری بالاتر، تجربه کاربری را بهبود بخشیده است.

حال جواب خود کمپانی مایکروسافت را در راستای Microsoft 365 چیست می‌شنویم:

مایکروسافت 365 پلتفرم بهره‌وری ما با استفاده از ابر است. آپشن هایی که با تهیه اشتراک مایکروسافت 365 دریافت می‌نمایید شامل:

  • جدید‌ترین برنامه های بهره وری، مانند تیم های مایکروسافت، ورد، اکسل، پاورپوینت، اوت لوک، وان درایو و موارد فراوان دیگر.
  • قابلیت نصب روی کامپیوتر های شخصی، مک، تبلت و گوشی.
  • 1 ترابایت فضای ابری OneDrive
  • همچنین بروز رسانی و ارتقاء ویژگی در نسخه های قدیمی تر دیگر پشتیبانی نمی‌شود.

در ادامه مقاله با کارشناسان رهسام تک همراه باشید تا اطلاعات خود را در زمینه این نرم افزار استثنایی افزایش دهید.

مزایای مایکروسافت 365 چیست

 

آفیس 365 چیست؟

 

بسیاری از افراد هنگام روبرو شدن با سوال آفیس 365 چیست، آن را با مایکروسافت 365 یکی می‌دانند، در صورتی که استفاده از این دو اصطلاح به جای یکدیگر درست نیست! آفیس 365 در واقع نسخه پیشین مایکروسافت 365 است! بین این دو پلتفرم تفاوت‌های جزئی ای وجود دارد که در ادامه مقاله کاملا به آن‌ها پرداخته می شود. آفیس 365 نیز یک سرویس اشتراکی است که بر بستر فضای ابری یا همان کلود، برنامه‌های مایکروسافت را در اختیار کاربرانش قرار می دهد. لزومی بر نصب این برنامه در سیستم شما نیست و می‌توان از آن به صورت لحظه ای بر بستر ابر استفاده کرد و نگرانی بابت از دست رفتن اطلاعات نداشت.

به زبانی روان‌تر، آفیس 365 سرویسی اشتراکی است که قابلیت استفاده از نرم‌افزار های مایکروسافت را بر بستر ابر به کاربرانش ارائه می‌دهد. حال در ادامه به این سوال که تفاوت مایکروسافت 365 با Office 365 چیست پرداخته می‌شود.

مزایا و معایب microsoft 365 چیست؟

 

تفاوت آفیس 365 با مایکروسافت 365 چیست

شما هم حتما در راستای اینکه تفاوت آفیس 365 با مایکروسافت 365 چیست کنجکاو شده‌اید؛ جواب این سوال خیلی کوتاه است، نام آن! در واقع تفاوت چندانی بین آفیس 365 و مایکروسافت 365 وجود ندارد. مایکروسافت 365 در واقع همان آفیس 365 است که با تمرکز بر ابعاد گسترده تر، نام آن تغییر کرده است.

حال این سوال پیش می‌آید که اگر تنها تفاوت در نام است، پس دلیل تغیر نام آن چیست؟

  • با اضافه شدن سرویس‌ها و ابزار‌های جدید تر مانند تیمز، شِیر پوینت و وان نوت، این پلتفرم فراتر از نرم افزار های آفیس پیش رفت.
  • مایکروسافت 365 به میزان بیشتری بر روی قابلیت‌های ابر و همکاری‌های آنلاین تمرکز دارد.
  • این تغیر نام، بخشی از تلاش مایکروسافت برای بروزرسانی برند و ایجاد یک هویت قویتر برای محصولات خود بود.

عمده دلایل پشت تغییر نام تجاری محصول مایکروسافت گزینه هایی بود که بالاتر شرح داده شد.

مایکروسافت 365 چیست

 

طرح‌ها و سرویس های Microsoft 365 چیست

در جواب سوال طرح‌ها و سرویس‌های Microsoft 365 چیست، باید گفت که مایکروسافت 365 طرح‌های متنوعی را برای کاربران خانگی، کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ، و سازمان‌های آموزشی ارائه می‌دهد. هر طرح بسته به نیازها و بودجه‌ی شما، مجموعه‌ای از برنامه‌ها و خدمات را در اختیار شما قرار می‌دهد.

  1. طرح های خانگی و شخصی

این طرح‌ها برای استفاده شخصی و خانوادگی طراحی شده‌اند و شامل برنامه‌های آفیس مانند ورد، اکسل، پاورپوینت و اوتلوک می‌شوند. همچنین، به شما فضای ذخیره‌سازی ابری OneDrive را می‌دهند.

  • Microsoft 365 Personal: مناسب برای یک نفر و شامل برنامه‌های آفیس برای استفاده در یک دستگاه و فضای ذخیره‌سازی ابری OneDrive است.
  • Microsoft 365 Family: مناسب برای حداکثر 6 نفر و شامل برنامه‌های آفیس برای استفاده در چندین دستگاه و فضای ذخیره‌سازی ابری OneDrive است.
  1. طرح های کسب و کار

این طرح‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط طراحی شده‌اند و علاوه بر برنامه‌های آفیس، شامل ابزارهای همکاری مانند Microsoft Teams، SharePoint و Planner نیز می‌شوند.

  • Microsoft 365 Business Basic: شامل برنامه‌های آفیس آنلاین، ایمیل، اشتراک‌گذاری فایل و ابزارهای همکاری است.
  • Microsoft 365 Business Standard: شامل برنامه‌های آفیس دسکتاپ، ایمیل، اشتراک‌گذاری فایل، ابزارهای همکاری و امنیت پیشرفته است.
  • Microsoft 365 Business Premium: شامل تمام ویژگی‌های Business Standard به علاوه ابزارهای مدیریت دستگاه، امنیت پیشرفته‌تر و قابلیت‌های تحلیل داده است.
  1. طرح های سازمانی

این طرح‌ها برای سازمان‌های بزرگ طراحی شده‌اند و شامل طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها و خدمات، از جمله ابزارهای مدیریت دستگاه، امنیت پیشرفته، و قابلیت‌های تحلیل داده هستند.

  • Microsoft 365 Enterprise E3: شامل تمام ویژگی‌های Business Premium به علاوه قابلیت‌های پیشرفته‌تر برای مدیریت هویت، امنیت و انطباق با قوانین.
  • Microsoft 365 Enterprise E5: شامل تمام ویژگی‌های E3 به علاوه قابلیت‌های پیشرفته‌تر برای تحلیل داده، هوش مصنوعی و امنیت سایبری.

علاوه بر این طرح‌های اصلی، مایکروسافت 365 طرح‌های دیگری نیز برای صنایع خاص مانند آموزش، دولت و بهداشت ارائه می‌دهد.

جواب به سوال مایکروسافت 365 چیست

 

بررسی امکانات مایکروسافت 365 به صورت تخصصی

امکانات مایکروسافت 365 به خودی خود، بسیار گسترده است و میتوان بررسی دقیق آن را به بیش از 10 مقاله گسترش داد، با این حال برای راحتی شما کاربران عزیز، تلاش شده است تا در این مقاله به صورت خلاصه به این سوال که امکانات مایکروسافت 365 چیست، پاسخ داده شود.

در خلاصه ترین حالت ممکن، می توان امکانات و برنامه‌های مایکروسافت 365 را به 5 ابزار متفاوت دسته بندی کرد که شامل برنامه های آفیس، ابزار های همکاری، ابزار‌های ابری، ابزار‌های امنیتی و ابزار‌های هوش مصنوعی می شود. دو مورد آخر برای محافظت از اطلاعات و جلوگیری از دسترسی های غیر مجاز و برای بهبود بهره‌وری و اتوماسیون کارها استفاده می‌شود؛ در ادامه مقاله به صورت کوتاه 3 ابزار ابتدایی را نیز بررسی خواهیم کرد.

Outlook یا mail

اوتلوک (Outlook) نرم‌افزاری است که به عنوان یکی از اجزای اصلی مجموعه آفیس مایکروسافت شناخته می‌شود. این نرم‌افزار قدرتمند، ابزاری جامع برای مدیریت ایمیل، تقویم، تماس‌ها، وظایف و یادداشت‌ها در اختیار کاربران قرار می‌دهد. رابط کاربری آسان، یکپارچگی با سایر برنامه‌های آفیس، قابلیت‌های جستجو قدرتمند، قابلیت‌های سفارش‌سازی و امنیت بالا، موجب افزایش محبوبیت اوتلوک شده است.

Calendar (تقویم)

تقویم (Calendar) یکی از ابزارهای قدرتمند و پرکاربرد در مجموعه مایکروسافت 365 است. این ابزار به شما کمک می‌کند تا رویدادهای مهم خود را برنامه‌ریزی کنید، جلسات را مدیریت کنید و زمان خود را بهینه کنید.

ایجاد و مدیریت رویداد‌ها، اشتراک گذاری تقویم، یکپارچگی با اوتلوک، مشاهده همزمان چندین تقویم، جستجوی رویداد ها و پشتیبانی از چندین دستگاه، از مزایای استفاده از تقویم است.

People

نرم‌افزار People یکی از امکانات مایکروسافت 365 است، این آپ ابزاری قدرتمند برای مدیریت ارتباطات و مخاطبین شما در محیط کار است. این نرم‌افزار به شما این امکان را می‌دهد تا اطلاعات تماس همکاران، مشتریان و سایر افراد مرتبط با کسب‌وکار خود را به صورت مرکزی و منظم نگهداری کنید.

ذخیره اطلاعات تماس، ایجاد گروه های مخاطبین، جستجوی سریع مخاطبین، همگام سازی با سایر برنامه های مایکروسافت 365 و اشتراک گذاری مخاطبین، چند ویژگی کلیدی این نرم افزار هستند.

Yammer

یامر یک شبکه اجتماعی داخلی است که به عنوان بخشی از مجموعه مایکروسافت 365 ارائه می‌شود. این پلتفرم به سازمان‌ها امکان می‌دهد تا یک فضای آنلاین امن و خصوصی برای ارتباط، همکاری و اشتراک‌گذاری اطلاعات بین کارمندان ایجاد کنند. یامر به نوعی فیسبوک داخلی سازمان‌ها محسوب می‌شود که به منظور افزایش بهره‌وری، بهبود ارتباطات و تقویت فرهنگ سازمانی طراحی شده است.

مزیت های این نرم افزار شامل ایجاد گروه ها، اشتراک گذاری اطلاعات، گفتگو و چت، نظرسنجی و نظر خواهی، تشویق و قدردانی و جستجوی اطلاعات است.

OneDrive for Business

OneDrive for Business یک سرویس ذخیره‌سازی ابری است که به عنوان بخشی از امکانات مایکروسافت 365 ارائه می‌شود. این سرویس به کاربران اجازه می‌دهد تا فایل‌های خود را در یک مکان امن و قابل دسترسی ذخیره کنند و آن‌ها را از هر دستگاهی با اتصال به اینترنت به اشتراک بگذارند. OneDrive for Business به طور ویژه برای استفاده در محیط‌های کاری طراحی شده است و امکانات همکاری و هم‌زمانی فایل‌ها را در بین اعضای تیم فراهم می‌کند.

Share point

شیرپوینت یکی از اجزای کلیدی مجموعه مایکروسافت 365 است که به عنوان یک پلتفرم قدرتمند برای همکاری، مدیریت محتوا و ایجاد وب‌سایت‌های درون‌سازمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از شیرپوینت، سازمان‌ها می‌توانند اطلاعات را به صورت مرکزی ذخیره، سازماندهی و به اشتراک بگذارند و همچنین فرآیندهای کاری خود را بهبود بخشند.

Planner

Planner یک ابزار ساده و بصری در مجموعه مایکروسافت 365 است که به شما کمک می‌کند تا وظایف و پروژه‌های خود را به صورت تیمی برنامه‌ریزی و مدیریت کنید. با استفاده از Planner، می‌توانید به راحتی وظایف را ایجاد، اختصاص، و پیگیری کنید و پیشرفت پروژه‌ها را به صورت بصری مشاهده نمایید.

Tasks

Tasks یکی دیگر از ابزارهای کاربردی در مجموعه مایکروسافت 365 است که برای مدیریت ساده و کارآمد وظایف روزانه طراحی شده است. این ابزار به شما کمک می‌کند تا وظایف خود را سازماندهی کنید، اولویت‌بندی کنید و پیشرفت آن‌ها را پیگیری کنید.

امکاناتی که tasks به شما ارائه می دهد شامل ایجاد لیست وظیفه، اضافه کردن وظایف، تعیین مهلت، الویت بندی وظایف، اضافه کردن یادداشت، تعیین تکمیل شدن وظیفه و همکاری با دیگران است.

Power BI

Power BI یک ابزار تجزیه و تحلیل داده تعاملی است که به شما کمک می‌کند تا داده‌های خود را به بصری ‌های جذاب و قابل فهم تبدیل کنید. این ابزار به عنوان بخشی از مجموعه مایکروسافت 365 ارائه می‌شود و به شما امکان می‌دهد تا داده‌های پراکنده در سازمان را جمع‌آوری، یکپارچه‌سازی و تحلیل کنید.

با استفاده از این ابزار می توانید داشبورد های تعاملی ایجاد کنید، گزارش های بصری ایجاد کنید، داده ها را از منابع مختلف متصل کنید، مدل های داده ایجاد کنید و در نهایت داده ها را با دیگران به اشتراک بگذارید.

Exchange Online

آیا می دانید یکی از اصلی ترین قابلیت های مایکروسافت 365 چیست؟

Exchange Online یکی از اجزای اصلی و حیاتی مجموعه مایکروسافت 365 است که به عنوان یک سرویس ایمیل ابری قدرتمند عمل می‌کند. این سرویس امکان ارسال، دریافت و مدیریت ایمیل‌ها، تقویم‌ها و مخاطبین را به صورت حرفه‌ای و امن برای سازمان‌ها فراهم می‌کند.

Skype for Business

اسکایپ برای کسب‌وکار (که اکنون به Microsoft Teams تغییر نام داده است) ابزاری قدرتمند برای ارتباطات و همکاری در محیط‌های کاری بود. این نرم افزار به دلایل ارتباطات یکپارچه، همکاری گروهی و ویژگی های پیشرفته دارای محبوبیت بود.

Teams

Microsoft Teams یک پلتفرم قدرتمند و جامع برای همکاری تیمی است که به عنوان بخشی از مجموعه مایکروسافت 365 ارائه می‌شود. این ابزار به شما امکان می‌دهد تا با همکاران خود به صورت مؤثرتر ارتباط برقرار کنید، بر روی پروژه‌ها همکاری کنید و بهره‌وری تیم خود را افزایش دهید. عملکرد هایی که این برنامه به شما ارائه می دهد شامل:

  • چت و تماس
  • کانال های تیمی
  • اشتراک گذاری فایل
  • برگزاری جلسات
  • یکپارچگی با سایر برنامه های مایکروسافت 365
  • افزونه ها و برنامه های شخص ثالث

OneNote

OneNote یک دفترچه یادداشت دیجیتالی قدرتمند و منعطف است که به عنوان بخشی از مجموعه مایکروسافت 365 ارائه می‌شود. این ابزار به شما اجازه می‌دهد تا هر نوع اطلاعاتی را به صورت متنی، تصویری، صوتی و حتی ویدیویی در یک مکان واحد سازماندهی و ذخیره کنید.

Delve

مایکروسافت دلف یک ابزار هوش مصنوعی قدرتمند است که به عنوان بخشی از مجموعه مایکروسافت 365 ارائه می‌شود. این ابزار به شما کمک می‌کند تا اطلاعات مورد نیاز خود را در محیط کار به سرعت و به سادگی پیدا کنید. دلف با استفاده از هوش مصنوعی، اسناد، ایمیل‌ها و سایر اطلاعات شما را تجزیه و تحلیل می‌کند و سپس نتایجی را به شما ارائه می‌دهد که برای شما مرتبط و مفید هستند. مزیت های این پروگرام شامل:

  • کشف اطلاعات مرتبط: دلف با تحلیل الگوهای کار شما، اسنادی را که احتمالاً به آن‌ها نیاز دارید، به شما پیشنهاد می‌دهد.
  • یافتن افراد و گروه‌های مرتبط: دلف به شما کمک می‌کند تا افرادی که روی پروژه‌های مشابه کار می‌کنند یا متخصص در حوزه خاصی هستند را پیدا کنید.
  • یافتن اطلاعات پنهان: دلف می‌تواند به شما کمک کند تا اطلاعاتی را که در عمق سازمان شما پنهان شده‌اند، پیدا کنید.
  • ایجاد داشبوردهای شخصی: دلف به شما اجازه می‌دهد تا داشبوردهای شخصی خود را ایجاد کنید تا اطلاعات مورد نیاز خود را به سرعت و به سادگی مشاهده کنید.
  • شناخت تمامی امکانات مایکروسافت 365

 

امکانات و خدمات Office 365 چیست

در راستای سوال اینکه امکانات Office 365 چیست، می توان گفت که Office 365 یک مجموعه جامع از برنامه‌ها و سرویس‌های ابری است که توسط مایکروسافت ارائه می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد تا در هر زمان و مکان، از طریق دستگاه‌های مختلف، به اسناد، ایمیل‌ها و سایر اطلاعات خود دسترسی داشته باشید و روی آن‌ها کار کنید. این مجموعه به گونه‌ای طراحی شده است تا بهره‌وری و همکاری در محیط‌های کاری را به حداکثر برساند.

مهم‌ترین امکانات Office 365

  • برنامه‌های آفیس آشنا:

Word: برای ایجاد و ویرایش انواع اسناد متنی.

Excel: برای کار با داده‌ها، ایجاد جداول و تحلیل آن‌ها.

PowerPoint: برای ایجاد ارائه‌های حرفه‌ای.

OneNote: برای یادداشت‌برداری، جمع‌آوری اطلاعات و ایجاد دفترچه‌های یادداشت.

Outlook: برای مدیریت ایمیل‌ها، تقویم و مخاطبین.

  • ابزارهای همکاری:

Teams: پلتفرمی برای همکاری تیمی، برگزاری جلسات آنلاین، چت و اشتراک‌گذاری فایل‌ها.

SharePoint: برای ایجاد وب‌سایت‌های سازمانی، مدیریت اسناد و همکاری گروهی.

  • ابزارهای ابری:

OneDrive: فضای ابری برای ذخیره و اشتراک‌گذاری فایل‌ها.

Power BI: برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و ایجاد داشبوردهای تعاملی.

  • سایر ابزارها:

Yammer: شبکه اجتماعی داخلی برای ارتباطات سازمانی.

Planner: برای مدیریت پروژه‌ها و وظایف.

Forms: برای ایجاد فرم‌ها و نظرسنجی‌ها.

پلتفرم مایکروسافت 365 چیست؟

 

تفاوت سرویس های مشابه با مایکروسافت 365 چیست

شاید افراد زیادی در این رابطه اطلاعات کافی نداشته باشند اما جالب است بدانید که مایکروسافت 365 تنها سرویسی که دسترسی چندین پروگرام را در قالب یک اشتراک به کاربرانش می دهد نیست و سرویس های مشابهی نیز وجود دارند. حال ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که تفاوت این سرویس ها با مایکروسافت 365 چیست؟ در ادامه این تفاوت ها بررسی خواهند شد، بنابراین پیش از آن بهتر است نام این سرویس های مشابه را برای شما عزیزان شرح بدهیم.

گوگل ورک اسپیس، آِس وارپ دو سرویسی هستند که معمولا با مایکروسافت 365 مقایسه می شوند. در ادامه تفاوت های آن ها با Microsoft 365 را بیشتر بررسی خواهیم کرد.

تفاوت گوگل ورک اسپیس با Microsoft 365 چیست

از دیدگاه شما تفاوت گوگل ورک اسپیس و Microsoft 365 چیست؟ این دو مجموعه قدرتمند، شامل ابزارهای ابری هستند که برای افزایش بهره‌وری و همکاری در سازمان‌ها طراحی شده‌اند. هر دو مجموعه شامل برنامه‌هایی برای ایمیل، تقویم، پردازش کلمه، صفحات گسترده، ارائه و ذخیره سازی ابری هستند. اما تفاوت‌های مهمی بین این دو مجموعه وجود دارد که انتخاب بهترین گزینه را برای سازمان شما پیچیده می‌کند. در ادامه به بررسی این تفاوت‌ها می‌پردازیم.

  1. برنامه های اصلی
  • گوگل ورک اسپیس: شامل Gmail، Google Calendar، Google Docs، Google Sheets، Google Slides، Google Drive، Google Meet و Google Chat است.
  • مایکروسافت 365: شامل Outlook، Microsoft Teams، Word، Excel، PowerPoint، OneNote، OneDrive، SharePoint و بسیاری از برنامه‌های دیگر است.
  1. رابط کاربری
  • گوگل ورک اسپیس: رابط کاربری ساده و مینیمالیستی دارد و برای استفاده در مرورگر بهینه شده است.
  • مایکروسافت 365: رابط کاربری غنی‌تر و پیچیده‌تر است و امکانات شخصی‌سازی بیشتری را ارائه می‌دهد.
  1. یکپارچگی
  • گوگل ورک اسپیس: یکپارچگی بسیار خوبی بین برنامه‌های مختلف دارد و همه آن‌ها بر روی یک پلتفرم ابری ساخته شده‌اند.
  • مایکروسافت 365: همچنین یکپارچگی خوبی بین برنامه‌ها دارد، اما به دلیل تنوع برنامه‌ها، ممکن است پیچیدگی بیشتری داشته باشد.
  1. قابلیت های پیشرفته
  • گوگل ورک اسپیس: در زمینه همکاری بر روی اسناد به صورت همزمان و هوش مصنوعی قوی‌تر است.
  • مایکروسافت 365: قابلیت‌های پیشرفته‌تری برای مدیریت پروژه‌ها، امنیت و یکپارچگی با سایر برنامه‌های مایکروسافت ارائه می‌دهد.

نتیجه

گوگل ورک اسپیس و مایکروسافت 365 ابزارهای قدرتمندی برای افزایش بهره‌وری و همکاری در سازمان‌ها هستند. بهترین گزینه برای شما به عوامل مختلفی مانند بودجه، نیازهای کاربران و سیستم‌های موجود بستگی دارد. توصیه می‌شود قبل از تصمیم‌گیری، هر دو مجموعه را به صورت آزمایشی استفاده کنید و با توجه به نیازهای خود بهترین گزینه را انتخاب کنید.

قابلیت های مایکروسافت 365 چیست

 

تفاوت آفیس 2021 با آفیس 365 چیست

آیا برای شما نیز این سوال پیش آمده است که تفاوت آفیس 2021 با آفیس 365 چیست؟ در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا به جواب این سوال برسید؛ انتخاب بین آفیس 2021 و آفیس 365 ممکن است برای بسیاری از کاربران گیج‌کننده باشد. هر دو این مجموعه‌ها شامل برنامه‌های آشنای ورد، اکسل، پاورپوینت و اوت‌لوک هستند، اما تفاوت‌های مهمی دارند که بر نحوه استفاده و هزینه آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

تفاوت اساسی میان این دو در این است که آفیس 2021 یک خرید یک ‌بار برای همیشه است. شما یک بار هزینه می‌کنید و نرم‌افزار را روی دستگاه خود نصب می‌کنید. همچنین لازم به ذکر است که متاسفانه پس از نصب، به‌روزرسانی‌های جدیدی دریافت نمی‌کنید و به همان نسخه نصب شده محدود می‌شوید. در همین راستا این نسخه برای افرادی که به دنبال یک نسخه ثابت و پایدار از آفیس هستند و نیازی به آخرین ویژگی‌ها و به‌روزرسانی‌ها ندارند بسیار مناسب است.

برنامه های مایکروسافت 365

 

تفاوت مایکروسافت 365 با مایکروسافت داینامیک چیست؟

هم اکنون در این قسمت از مقاله، به این سوال که تفاوت مایکروسافت 365 و مایکروسافت داینامیک 365 چیست می پردازیم، بنابراین با ما همراه باشید. مایکروسافت 365 و مایکروسافت dynamics  هر دو محصولات ابری قدرتمندی از شرکت مایکروسافت هستند، اما برای اهداف متفاوتی طراحی شده اند. تا این قسمت از مقاله به وضوح مایکروسافت 365 را توضیح داده ایم اما حال کمی به crm مایکروسافت نیز خواهیم پرداخت.

این نرم افزار، یک پلتفرم مدیریت ارتباط با مشتری است که در جهت مدیریت تعاملات با مشتریان، ردیابی فرصت های فروش و افزایش رضایت مشتری طراحی شده است و کارایی آن به صورت کاملا مشهود، با مایکروسافت 365 تفاوت دارد؛ با این وجود جذابیت این دو محصول این است که به دلیل مغز متفکر پشت ساخت آنها یعنی مایکروسافت، هر دو پلتفرم با یکدیگر می توانند تعامل داشته باشند و پیوسته با یک دیگر هم پوشانی داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید نرم افزار crm می توانید از لینک های پیوند داده شده استفاده نمایید.

مزایای مایکروسافت 365 چیست

در راستای سوال مزایای مایکروسافت 365 چیست، می توان ساعت ها محتوا نوشت، اما برای تسهیل زمان مطالعه شما عزیزان آن را به صورت خلاصه وار شرح خواهیم داد.

  • دسترسی از هر مکان و هر دستگاه و انعطاف‌پذیری: با استفاده از مایکروسافت 365، می‌توانید از هر دستگاهی (کامپیوتر، لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی هوشمند) و در هر مکانی به فایل‌ها و برنامه‌های خود دسترسی داشته باشید که امکان همکاری با همکاران در هر نقطه از جهان را فراهم می کند.
  • همکاری تیمی بهتر با Microsoft Teams: این پلتفرم قدرتمند برای برقراری ارتباط، برگزاری جلسات آنلاین، اشتراک‌گذاری فایل‌ها و همکاری در پروژه‌ها طراحی شده است.
  • SharePoint: برای ایجاد وب‌سایت‌های سازمانی، مدیریت اسناد و همکاری گروهی استفاده می‌شود.
  • OneNote: یک دفترچه یادداشت دیجیتالی است که امکان یادداشت‌برداری، جمع‌آوری اطلاعات و اشتراک‌گذاری آن با دیگران را فراهم می‌کند.
  • به‌روزرسانی‌های مداوم و افزایش بهره‌وری: با اشتراک مایکروسافت 365، همیشه به آخرین نسخه برنامه‌ها و ویژگی‌های جدید دسترسی خواهید داشت؛ ویژگی‌های جدید به شما کمک می‌کنند تا کارهای خود را سریع‌تر و بهتر انجام دهید.
  • فضای ابری OneDrive و هم‌زمان‌سازی خودکار: می‌توانید فایل‌های خود را در فضای ابری OneDrive ذخیره کرده و از هر دستگاهی به آن‌ها دسترسی داشته باشید. فایل‌های شما به صورت خودکار بین دستگاه‌های مختلف هم‌زمان می‌شوند.
  • امنیت بالا و محافظت از داده‌ها: مایکروسافت از امنیت داده‌های شما به شدت محافظت می‌کند و از فناوری‌های پیشرفته برای جلوگیری از دسترسی‌های غیرمجاز استفاده می‌کند.
  • قابلیت‌های هوش مصنوعی و افزایش بهره‌وری: هوش مصنوعی در مایکروسافت 365 به شما کمک می‌کند تا کارهای تکراری را خودکار کنید و بر روی کارهای مهم‌تر تمرکز کنید.
  • یکپارچگی با سایر محصولات مایکروسافت و کارایی بیشتر: مایکروسافت 365 به خوبی با سایر محصولات مایکروسافت مانند ویندوز، Azure و Dynamics 365 یکپارچه می‌شود.
  • پشتیبانی فنی و کمک در هر زمان: در صورت بروز هرگونه مشکل، می‌توانید از پشتیبانی فنی مایکروسافت بهره‌مند شوید.

Office 365 چیست

 

معایب مایکروسافت 365 چیست

تا به حال از خود سوال کرده‌اید که این برنامه در کنار این میزان مزایایی که دارد، چه معایبی نیز دارا می‌باشد؟ در ادامه این بخش با ما همراه شوید تا متوجه شویم که معایب مایکروسافت 365 چیست. مطمئناً اولین عیب این سرویس نیاز همیشگی به اینترنت است؛ اکثر قابلیت‌های مایکروسافت 365 به اتصال پایدار اینترنت نیاز دارند و حتی اگر در منطقه‌ای باشید که اینترنت در آن ضعیف است، عملکرد این سرویس ضعیف می‌شود و تجربه کاربری را کاهش می‌دهد.

هزینه این اشتراک نیز به طور قطع می‌تواند جایگاهی را در میان معایب آن برای خود نگه دارد؛ هزینه های مداومی که باید برای این سرویس پرداخته شوند یکی از بزرگ ترین معایب مایکروسافت 365 است. همچنین بهتر است که پیچیدگی برخی از ویژگی ها را فراموش نکنیم! تعدادی از قابلیت های مایکروسافت 365 به دلیل پیچیدگی استفاده، نیاز به آموزش های لازمه دارند.

سخن پایانی

در این مقاله کارشناسان رهسام تک تمام تلاش خود را کرده اند تا هر آنچه شما عزیزان نیاز دارید را در رابطه با مایکروسافت 365 شرح دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری، می توانید مقاله آموزش crm مایکروسافت را مطالعه نمایید. امیدواریم با آشنایی بیشتر با تمامی موراد مربوط به این سرویس، بتوانید موجب پیشرفت خود و کسب و کارتان شوید ، همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال، می توانید با کارشناسان رهسام تک ارتباط برقرار کرده و از مشاوره های تخصصی همکاران ما بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *